Mijn bibliotheek
Inloggen

Onthoud mijn klantnummer Let op: gebruik deze optie niet op een gedeelde of openbare computer.

PINcode vergeten?

Zoekfilters

Workshop Zandsculpturen maken

Precies tweehonderd jaar geleden, in 1818, zette Jacob Pronk het eerste Nederlandse badhuisje op het Scheveningse strand. Daarom is het in 2018 Feest aan Zee! In alle vestigingen van Bibliotheek Den Haag kun je het hele jaar door meedoen aan activiteiten. In bibliotheek Scheveningen maak je vandaag je eigen zandsculptuur.

Beelden van zand
Heb je wel eens zandsculpturen gezien? Op het strand van Scheveningen bijvoorbeeld. Dat zijn de mooiste beelden, gemaakt van zand (en water). Durf jij zo'n zandsculptuur te komen maken in de bibliotheek?

Aan de slag
Eerst teken je wat je graag zou willen maken. Met tips van een instructeur natuurlijk. En daarna ga je aan de slag. Met speciaal beeldenzand werk je je ontwerp uit en zie je het langzaam tot leven komen! En gaat het een keer mis? Dan begin je gewoon opnieuw! Workshop voor kinderen vanaf 8 jaar.

Reserveren
De workshop begint om 14.30 uur, voorafgaand lezen we om 14.00 uur voor uit een toepasselijk boek. Doe je mee? Je kunt je telefonisch aanmelden, via de mail of bij de klantenservice in de bibliotheek. 

zandsculpturen zandsculpturen
Bibliotheek Den Haag