Workshop: 'Zin in je leven'

Ook dit jaar biedt bibliotheek Scheveningen weer de mogelijkheid om in de bibliotheek workshops te volgen van Indigo Preventie! Dit voorjaar zijn er drie workshops: 'Meer plezier en vitaliteit', ‘Communicatie’ en 'Zin in je leven'.

'Zin in je leven' (nieuwe workshop!)

Wat geeft jouw leven zin en betekenis? Zin in je leven is er niet altijd vanzelfsprekend. Soms moet je de zin in je leven opnieuw vinden of zelf maken.
Deze workshop gaat over zoeken naar zin en zinvolheid in je leven en daar actief mee bezig willen zijn. Hoe kun je meer of weer betekenis geven aan je leven?
We blikken terug en kijken vooruit vanuit een opbouwende houding en motivatie. Openheid en ruimte voor anderen op dezelfde zoektocht zijn daarbij belangrijk.

Indigo Preventie

De workshop is op maandag 18 maart 10.00-12.00 uur. De workshops van Indigo Preventie bieden in een informele sfeer tips voor een prettiger leven. Deelname is gratis. Wel graag tijdig reserveren want het aantal plaatsen is beperkt!

Zin in je leven: hoe vult u dat in? Zin in je leven: hoe vult u dat in?