Mijn bibliotheek
Inloggen

Onthoud mijn klantnummer Let op: gebruik deze optie niet op een gedeelde of openbare computer.

PINcode vergeten?

Zoekfilters

Duurzaam Den Haag Loket

Wil je duurzaam aan de slag? Kom langs bij het Duurzaam Den Haag Loket. Hier krijg je van Amber, Tom of een ander Duurzaam Den Haag teamlid op een laagdrempelige en inspirerende wijze informatie, tips, demo’s en acties om duurzaam te doen.

Of het nu gaat om duurzame energie, besparingsmogelijkheden, subsidies, stadstuinieren, natuur in en rond het huis of projecten en initiatieven op het gebied van duurzaamheid. Bij ons kun je terecht. Kom langs! We helpen je graag.

Naast het Loket kan je ook onze duurzame expositie bezoeken! 

Kom langs bij het Duurzaam Den Haag Loket in de Centrale Bibliotheek op de 3e verdieping

woensdag 13.00 - 16.00 uur
zaterdag 13.00 - 16.00 uur

Is het loket dicht? Bezoek dan onze website: www.duurzaamdenhaag.nl

Over Duurzaam Den Haag
Wij geloven dat bewoners en ondernemers de drijvende kracht zijn achter het verduurzamen van Den Haag. Wij wakkeren deze Haagse Krach aan. Duurzaam Den Haag helpt bewoners en ondernemers bij het realiseren van initiatieven en biedt producten en diensten aan waarmee iedereen simpel aan de slag kan. De duurzame successen die we samen behalen, delen we met de rest van de stad. Duurzaam Den Haag staat middenin de Haagse samenleving, letterlijk en figuurlijk, zichtbaar, tastbaar en in daden. Onafhankelijk en zonder winstoogmerk. Duurzaam Den Haag, jouw partner in duurzaam doen. 

 

Bibliotheek Den Haag