Mijn bibliotheek
Inloggen

Onthoud mijn klantnummer Let op: gebruik deze optie niet op een gedeelde of openbare computer.

PINcode vergeten?

Zoekfilters

Ouderen in de Wijk

Discussiëren, cursussen, workshops, lezingen, krantje lezen, televisie kijken en ontmoetingen.

Samen een kopje koffie drinken, een workshop fotografie doen, leren omgaan met de tablet.. in de bibliotheek kan het allemaal. Bibliotheek Den Haag vindt het belangrijk een plek te zijn waar u als oudere Hagenaar uw leven lang kan blijven leren. Waar u terecht kan met vragen over uw smartphone of tablet. En bovenal een plek waar u nieuwe mensen kan ontmoeten. Door laagdrempelige tablet- en computercursussen en mediaspreekuren, creatieve workshops en informatieve ochtenden organiseert de bibliotheek een gevarieerd aanbod voor senioren.

Heeft u een Ooievaarspas of huurtoeslag en bent u pensioengerechtigd?
Dan kunt u zich gratis inschrijven voor het programma ‘Ouderen in de Wijk’. Een gastvrouw van de bibliotheek heeft graag persoonlijk contact met u. Zij helpt u met uw hulpvragen, verwijst u door indien nodig en gaat graag in gesprek met u over wat u zou willen doen. Daarnaast houden we u elke maand op de hoogte van interessante activiteiten voor u, zowel in de bibliotheek als bij instellingen bij u in de buurt.

Meer informatie
Mail naar ouderenindewijk@denhaag.nl of loop eens binnen bij uw dichtstbijzijnde bibliotheek.


Over het project
Met het project Ouderen in de Wijk willen de bibliotheken in de vier grote steden en Mira Media, samen met hun lokale partners, ouderen zichtbaar maken en helpen hun persoonlijke sociale netwerken en competenties te versterken om zo lang mogelijk zelfredzaam te blijven.

Ouderen in de Wijk is momenteel te vinden in de stadsdelen Escamp, Loosduinen en Segbroek. Als u hier woont kunt u zich meteen inschrijven. Woont u niet in één van deze stadsdelen? U kunt gewoon contact met ons opnemen, dan kijken we wat we voor u kunnen betekenen.

Bibliotheek Den Haag