Mijn bibliotheek
Inloggen

Onthoud mijn klantnummer Let op: gebruik deze optie niet op een gedeelde of openbare computer.

PINcode vergeten?

Zoekfilters

Haagse Wetswinkel in Segbroek

Hebt u een geschil met uw werkgever, verhuurder, de overheid of bovenbuurman? Of hebt u vragen over echtscheiding, letselschade of over uw rechten als consument?
Voor al deze kwesties en meer kunt u terecht bij de Haagse Wetswinkel in bibliotheek Segbroek. Daar bent u welkom tijdens het inloopspreekuur: elke tweede en vierde woensdag van de maand, van 16.30 - 18.30 uur. Een afspraak maken is niet nodig. Neemt u wel de nodige papieren mee die met uw zaak te maken hebben.

Wat kunt u verwachten
Komt u met een vraag langs tijdens een van de spreekuren, dan zal een van de juridische medewerkers u, als dat mogelijk is, onmiddellijk adviseren. In bepaalde gevallen zal hij/zij daarvoor op een later moment contact met u opnemen. U kunt ook hulp vragen bij het opstellen van brieven, bezwaar- en verzetschriften. Indien nodig, wordt u doorverwezen naar een advocaat die uw zaak verder in behandeling kan nemen. De medewerkers leggen dan uit hoe dit in zijn werk gaat.

Medewerkers
Het medewerkersteam van de Haagse Rechtswinkel bestaat uit universitaire rechtenstudenten in een gevorderde fase van hun opleiding, en enkele recent afgestudeerde juristen. Zij zetten zich allemaal op vrijwillige basis voor de Wetswinkel in.

Telefonisch spreekuur
U kunt ook dagelijks tussen 10.00 en 12.00 uur bellen met de Haagse Wetswinkel: tel (070) 363 06 65. Dit telefonische contact is uitdrukkelijke niet bedoeld om inhoudelijk juridisch advies te vragen, maar wél:

- om te beoordelen of u in aanmerking komt voor een van de inloopspreekuren;
- om u door te verwijzen naar een andere instantie en/of organisatie;
- om uw gegevens door te geven naar aanleiding van een eerder bezoek aan de wetswinkel.

Mail: info@haagsewetswinkel.nl

Bibliotheek Den Haag