Ouderen in de Wijk

écht iets voor u!

Zou u graag nieuwe mensen leren kennen, maar weet u niet waar? Zou u graag meedoen aan leuke activiteiten, maar weet u niet met wie? Of wilt u graag iets nieuws leren, maar weet u niet hoe? Dan bent u in de bibliotheek aan het juiste adres!

Voor computerlessen, boekenclubjes, fotografiecursussen, schilderlessen en nog veel meer. Alle activiteiten zijn laagdrempelig en u kunt op uw eigen niveau meedoen. Kijken mag natuurlijk ook! Loop eens bij ons binnen en neem contact op met één van onze gastvrouwen voor informatie over onze eigen activiteiten of bij partners in de buurt. Of juist hoe je hulp en informatie bij andere partners kunt krijgen. Tot snel ziens!