Mijn bibliotheek
Inloggen

Onthoud mijn klantnummer Let op: gebruik deze optie niet op een gedeelde of openbare computer.

PINcode vergeten?

Zoekfilters

Kranten en tijdschriften

Houdt u ervan regelmatig een krant of tijdschrift te lezen aan de leestafel in de bibliotheek? Dat kan, er is keuze genoeg! Of bent u geïnteresseerd in buitenlands nieuws in kranten en tijdschriften? Daarvoor hebben we Pressreader.

Dag- en weekbladen
Alle Haagse bibliotheken hebben bij de leestafels flink wat dag- en weekbladen staan. Bibliotheek Den Haag heeft een abonnement op zo’n 4.000 titels. Dat zijn Nederlandse dag- en weekbladen, maar ook veel buitenlandse bladen. In elke wijkbibliotheek is de collectie afgestemd op de bezoekers in die wijk; niet alle dag- en weekbladen zijn dus overal aanwezig. U kunt de bladen aan de leestafels lezen. Wilt u op uw gemak thuis verder lezen? Dan zijn de weekbladen bij de wijkbibliotheken ook te leen. Meer informatie

PressReader
In alle bibliotheken kunt u gebruikmaken van Pressreader. Daarmee leest u in de bibliotheek digitale kranten en tijdschriften uit 100 verschillende landen in 60 verschillende talen. U hebt keuze uit 5.000 dag- en opiniebladen en tijdschriften En wilt u bepaalde kranten of tijdschriften liever thuis lezen, dan kan dat ook: met de PressReader app.
 

 

Bibliotheek Den Haag