Mijn bibliotheek
Inloggen

Onthoud mijn klantnummer Let op: gebruik deze optie niet op een gedeelde of openbare computer.

PINcode vergeten?

Zoekfilters

Klantenservice

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Ik kan niet inloggen in Mijn bibliotheek

Het kan zijn dat uw account om één of meerdere redenen is geblokkeerd. Bijvoorbeeld na drie verkeerde inlogpogingen. Neem in dit geval contact op met de Klantenservice.

Ik ben mijn PINcode vergeten

Indien u de PINcode niet gewijzigd heeft is dit combinatie van de dag en het jaar van uw geboortedatum. Bijvoorbeeld: uw geboortedatum is 1 juni 1970. Uw PINcode is dan 0170.

Heeft u de code gewijzigd en bent u deze vergeten? Dan kunt u zich wenden tot de informatiebalie van de bibliotheek. Op vertoon van een geldig legitimatiebewijs wordt uw PINcode weer terug gezet.


Hoe beëindig ik mijn lidmaatschap?

1. Om uw lidmaatschap op te zeggen hoeft u helemaal niets te doen. Als u de acceptgiro voor de nieuwe contributieperiode (van een jaar) niet betaalt dan wordt uw bibliotheekpas automatisch geblokkeerd. Hierna ontvangt u nog wel een (automatisch toegezonden) herinnering maar deze kunt u negeren. Met de geblokkeerde pas kan niet meer geleend worden.

2. Als u per automatische incasso de jaarlijkse contributie betaalt dan moet u de afgegeven machtiging intrekken met een kaart ‘intrekking machtiging’ (te verkrijgen bij uw bank of online via de website van uw bank). De ingevulde kaart kunt u naar de bibliotheek sturen:

Bibliotheek Den Haag
t.a.v. de afdeling Financiën
Postbus 12653
2500 DP Den Haag

of

de kaart af te geven aan de balie van één van de Haagse bibliotheken. Daarna wordt de machtiging door ons ingetrokken.

Let er bij het beëindigen wel op u dat u geen geleende materiaal meer thuis heeft of nog een saldo te betalen heeft. U kunt dit nakijken door in te loggen in Mijn bibliotheek.

Hoe geef ik een adres- en/of mailadreswijziging door?

U kunt in 'mijn bibliotheek' zelf uw gegevens zelf aanpassen en/of toevoegen. 

Ook kunt u wijzigingen doorgeven aan onze medewerkers.In de Centrale Bibliotheek kunt u voor een adreswijziging e.d. terecht bij de klantenservice op de begane grond. In de wijkbibliotheken kunt u terecht bij de balie.
Hoe kan ik overstappen naar een ander lidmaatschap?

Overstappen naar een ander lidmaatschap kunt u regelen bij de klantenservicebalie in de bibliotheek. U betaalt dan bij, of krijgt geld teruggestort op uw bankrekening.

Het is in het ons systeem niet mogelijk vooraf aan te geven dat u uw abonnement wilt wijzigen, bijvoorbeeld na afloop van uw huidig abonnement. Uw abonnement kan dus alleen per direct gewijzigd worden.


Filter op

Filteropties
Lidmaatschap (3)
Mijn Bibliotheek (2)

Zelf uw bibliotheekzaken regelen

Met Mijn bibliotheek regelt u uw bibliotheekzaken gewoon online. Hier kunt u zelf materialen verlengen en reserveren, maar ook uw leengegevens en saldo inzien.

Bibliotheek Den Haag