Mijn bibliotheek
Inloggen

Onthoud mijn klantnummer Let op: gebruik deze optie niet op een gedeelde of openbare computer.

PINcode vergeten?

Zoekfilters

Veelgestelde vragen

Wij krijgen regelmatig vragen van klanten over lidmaatschappen, over lenen en andere zaken. Wij hebben een aantal veelgestelde vragen voor u geselecteerd. Klik in het onderstaande overzicht op uw vraag voor een antwoord.

Staat uw vraag er niet bij? Stel uw vraag met behulp van dit formulier.

Lidmaatschap

 

Mijn Bibliotheek

 

E-books

 

Lenen

 

Reserveren

 

Klantenservice

 

Internet

Waar kan ik internetten?

In alle Haagse bibliotheken staan computers voor het publiek waarop u kunt internetten en e-mailen. Leden kunnen één uur per dag gratis internetten. Voor niet-leden zijn er kosten verbonden aan deze dienstverlening.

Gebruik internet voor leden gratis één; daarna
€ 0,25 per 15 minuten
€ 0,50 per 30 minuten
€ 1,00 per 60 minuten
----------------------------- --------------------------
Gebruik internet voor niet-leden € 0,50 per 15 minuten
€ 1,00 per 30 minuten
€ 2,00 per 60 minuten


Verder kunt u tekstverwerken, raadplegen van onze catalogus en digitale collectie: internetsites en speciale databanken op het gebied van onder meer gezondheid, kunst & cultuur, reizen & landen, wetenschap & techniek, kranten- en tijdschriftenartikelen en wet & recht. Deze dienstverlening is gratis.

Hoe werkt het internetten in de bibliotheek?
Om te kunnen internetten moet u zich inschrijven aan de servicebalie. Er zal dan een rekening worden aangemaakt, met een gebruikersnaam en een paswoord. Op deze rekening kan dan ter plekke ieder gewenst bedrag gestort worden.
Dit bedrag wordt omgezet in een aantal  beschikbare internet-minuten.

Iedere minuut dat je ingelogd bent wordt van het tegoed afgetrokken. Je kunt ieder moment stoppen en uitloggen. Krediet dat nog over is kan een volgende keer gebruikt worden en blijft een maand geldig.
Dit kan erg handig zijn voor mensen die regelmatig hun e-mail willen checken.

Helaas is het niet mogelijk het tegoed mee te nemen naar een andere bibliotheek. Het is natuurlijk wel mogelijk verschillende accounts te hebben in verschillende bibliotheken.

Draadloos internetten
In alle Haagse bibliotheken is draadloos internet beschikbaar. Met uw laptop of ander WiFi apparaat maakt u eenvoudig verbinding met het internet. Er zijn geen kosten aan verbonden en u hoeft bovendien niet te wachten op een beschikbare computer.

Filter op

Filteropties
Internet (1)
Bibliotheek Den Haag