De computer, een eerste kennismaking

Bent u nog niet zo handig met een computer? Als u deze lesmodule volgt, komt daar verandering in: u leert de computer te gebruiken. U wordt vaardig met de muis en het toetsenbord, en ontdekt waar knoppen voor dienen. En u leert hoe u op de juiste manier programma’s opstart en afsluit. U kunt ook al een beetje 'snuffelen 'aan het intrnet.

In dagdelen
Deze module volgt u in twee dagdelen: 2 x 2 uur.

Daarna
Met deze basiskennis kunt u verder met de modules ‘Tekstverwerken, een eerste kennismaking’ en ‘Omgaan met bestanden’. Ook bent u van harte welkom in ons gratis Inloopspreekuur met Klik & Tik! Denk ook aan de mogelijkheid om u in te schrijven voor een lestraject van 5 basismodules achter elkaar. Dan krijgt u een korting!

Aanmelden
Wilt u zich aanmelden? Dat kan bij de bibliotheek waar u de cursus wilt volgen. Voor cursussen in de Centrale Bibliotheek kunt u zich aanmelden bij de balie op verdieping 3.

Cursusdata

De computer een eerste kennismaking

De computer, een eerste kennismaking