De tablet, een eerste kennismaking

Computers zijn tegenwoordig niet alleen maar grote apparaten, ze worden steeds kleiner en handzamer. Tablets zijn kleine, platte beeldschermcomputers op ongeveer het formaat van een boek. Wie deze lesmodule volgt, leert hoe deze tablets werken. Waar zitten de knoppen, waar zijn ze voor en hoe bedient u het aanraakscherm? En wat zijn de verschillen – en overeenkomsten – tussen Android tablets en iPads? U leert ook wat apps zijn en hoe u deze op uw tablet kunt zetten.

In dagdelen
Deze module volgt u in drie dagdelen: 3 x 2 uur.

Daarna
Ook bent u van harte welkom in ons gratis Inloopspreekuur met Klik & Tik of bij het Mediabspreekuur! Denk ook aan de mogelijkheid om u in te schrijven voor een lestraject van beide tabletmodules achter elkaar. Dan krijgt u een korting!

Aanmelden
Wilt u zich aanmelden? Dat kan bij de bibliotheek waar u de cursus wilt volgen. Voor cursussen in de Centrale Bibliotheek kunt u zich aanmelden bij de balie op verdieping 3.

Cursusdata De tablet, een eerste kennismaking

De tablet, een eerste kennismaking

De tablet een eerste kennismaking (iPad)

De tablet, een eerste kennismaking