Excel, een eerste kennismaking

Hebt u een ‘Office pakket’ van Microsoft, dan vindt u daarin ook het programma Excel. Het is een rekenbladprogramma voor het sorteren van informatie. U kunt er tabellen en schema’s mee maken. Handig om uw inkomsten en uitgaven mee in kaart te brengen, of om een adresbestand te maken. Om deze cursus goed te kunnen volgen is kennis van de computer, de muis en het toetsenbord vereist. Volg zo nodig eerst het lestraject ‘Beginnen op de computer’.

In dagdelen
Deze module volgt u in twee dagdelen: 2 x 2 uur

Aanmelden
Wilt u zich aanmelden? Dat kan bij de bibliotheek waar u de cursus wilt volgen. Voor cursussen in de Centrale Bibliotheek kunt u zich aanmelden bij de balie op verdieping 3.

Cursusdata Excel, een eerste kennismaking

Excel, een eerste kennismaking