Zoeken op internet, handige tips

Als u iets zoekt met Google krijgt u een hele lijst met resultaten. Waar staat nu de informatie die ú zoekt? Google zelf heeft al mogelijkheden die u kunt gebruiken om de resultaten te verfijnen. Op internet is er ook veel verborgen informatie en besloten bronnen, maar alleen voor wie precies weet hoe en waar hij moet zoeken. Daar bestaan slimme tips en methodes voor. Die leert u in deze module. Ook vertellen we hoe u de gevonden informatie moet beoordelen op betrouwbaarheid.

In dagdelen
Deze module duurt twee dagdelen: 2 x 2 uur.

Daarna

Slim zoeken op internet betekent ook dat u veilig en verstandig gebruik maakt van internet. Volg daarvoor de module ‘Veilig op internet’.

Aanmelden
Wilt u zich aanmelden? Dat kan bij de bibliotheek waar u de cursus wilt volgen. Voor cursussen in de Centrale Bibliotheek kunt u zich aanmelden bij de balie op verdieping 3.

Cursusdata Zoeken op internet, handige tips

Zoeken op internet; handige tips

Zoeken op internet, handige tips

Filter op