Mijn bibliotheek
Inloggen

Onthoud mijn klantnummer Let op: gebruik deze optie niet op een gedeelde of openbare computer.

PINcode vergeten?

Zoekfilters

Piano's en muziekstudiecel

Pianospelen in de bibliotheek? Dat kan in de Centrale Bibliotheek. Op de vierde verdieping staat in de openbare ruimte een digitale piano met koptelefoon. Zoekt u een rustigere plaats om te studeren op de piano? Dan biedt de muziekstudiecel op de vierde verdieping uitkomst. Hier staat een Steinbergpiano. De digitale piano kunt u als lid gratis gebruiken (niet-leden betalen een huurtarief). Voor de muziekstudiecel betaalt u een klein bedrag per uur of gedeelte van een uur.

Digitale piano
De digitale piano (Yamaha N100) imiteert het geluid van een normale, akoestische piano. Ook de aanslaggevoeligheid is daarmee te vergelijken. Wilt u hem gebruiken, loop dan eerst langs bij de balie. Daar noteren de medewerkers uw naam en geven u een hoofdtelefoon mee.

Gebruiksregels digitale piano
Reserveren van de digitale piano is niet mogelijk. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. U mag maximaal een uur op de digitale piano spelen. Als er na die tijd niemand anders wacht, mag u natuurlijk gewoon verder spelen.

Muziekstudiecel
In de muziekstudiecel kunt u rustig studeren op de Steinbergpiano. U kunt maximaal 2 uur per dag van de muziekstudiecel gebruikmaken. Kom voor reservering langs in de Centrale Bibliotheek (vierde verdieping) of bel met 070 353 44 40 of 070 353 44 47.

Tarieven en borg
U betaalt voor het gebruik van de digitale piano en voor de muziekcel een borg, die u terugkrijgt zodra u de hoofdtelefoon weer terugbrengt en na het beëindigen van het gebruik van de muziekcel.

Voor het gebruik betaalt u een vast tarief.

Bibliotheek Den Haag