Mijn bibliotheek
Inloggen

Onthoud mijn klantnummer Let op: gebruik deze optie niet op een gedeelde of openbare computer.

PINcode vergeten?

Zoekfilters

Studeren en werken

Studeren kan prima in de bibliotheek. Het is een goede plek om te werken, ook als u geen lid bent. In de Centrale Bibliotheek zijn speciale studieplekken ingericht. En in alle vestigingen van de bibliotheek kunt u gebruik maken van computers.

Studieplekken
Op de studieplekken - op de vijfde verdieping van de Centrale Bibliotheek - hebt u toegang tot de gratis draadloze internetverbinding van de bibliotheek. Veel studieplekken hebben een stopcontact, zodat u uw eigen laptop kunt gebruiken. Bovendien hebt u direct toegang tot de uitgebreide collectie van de bibliotheek.

Werken met de computer
In alle vestigingen kunt u computers gebruiken. Om de catalogus van de bibliotheek of de digitale collectie in te zien, of om te werken met een tekstverwerkingsprogramma. Ook internetten en e-mailen zijn mogelijk. Leden kunnen één uur per dag gratis gebruik maken van de computer. Niet-leden betalen wel een klein bedrag. Klik op tarieven.

Draadloos internet
Werkt u liever op uw eigen laptop of tablet? Dat kan ook. Alle vestigingen hebben namelijk WiFi hotspots waar u gebruik kunt maken van draadloos internet. 

studieplekken
Bibliotheek Den Haag