Mijn bibliotheek
Inloggen

Onthoud mijn klantnummer Let op: gebruik deze optie niet op een gedeelde of openbare computer.

PINcode vergeten?

Zoekfilters
onderwijs

Voor het onderwijs

 

“De bibliotheek en onderwijs, een vanzelfsprekende combinatie.” Een treffende uitspraak van een leerkracht van een Haagse basisschool. Zij illustreert mooi de band die Bibliotheek Den Haag heeft met onderwijsinstellingen (en hun leerlingen). Het hele jaar door doen zij mee aan lessen, programma’s, cursussen en workshops op educatief gebied, die de bibliotheek aanbiedt.

Website edubiebdenhaag.nl
Op een overzichtelijke, eigen website vindt u wát dit aanbod is: www.edubiebdenhaag.nl. Voorlees- en Biebkoffers bijvoorbeeld, trainingen voor ouders en leid(st)ers, leuke lesprogramma’s voor leerlingen van het voortgezet onderwijs, een Filmclub voor volwassenen: dit is nog maar een greep uit de veelzijdige activiteiten! Kijk eens rond op de website. U kunt er informatie halen, maar ook bestellingen doen!


Contact afdeling Educatie
De afdeling Educatie van Bibliotheek Den Haag coördineert de activiteiten voor het onderwijs. En zij ondersteunt de publieksafdelingen bij de uitvoering ervan. Op de website edubiebdenhaag.nl vindt u alle contactpersonen.

 

Bibliotheek Den Haag