Mijn bibliotheek
Inloggen

Onthoud mijn klantnummer Let op: gebruik deze optie niet op een gedeelde of openbare computer.

PINcode vergeten?

Zoekfilters

Muziekweb

Met een bibliotheekpas van de Bibliotheek Den Haag en een e-mailadres hebt u direct toegang tot de grootste muziekcollectie van Europa! Want via de catalogus van Bibliotheek Den Haag leent u eenvoudig materiaal van Muziekweb. U hebt daarmee keuze uit meer dan 300.000 cd’s, 3.000 muziek-dvd’s en 300.000 lp’s.

Aanvragen
De hele collectie van Muziekweb is opgenomen in de catalogus van Bibliotheek Den Haag en direct aan te vragen via de button ‘Aanvragen’. Hiervoor kunt u eenmalig een account aanmaken bij Muziekweb en uw bibliotheekpas koppelen. Voorbeeld buttons:

Kosten
Om materiaal van Muziekweb te lenen, moet u een kleine vergoeding betalen (€ 2,50 per aanvraag).

Gekoppeld aan lidmaatschap
Het lenen van muziekcd's van Muziekweb is gekoppeld aan uw lidmaatschap van Bibliotheek Den Haag. Als uw lidmaatschap verloopt, is het ook niet meer mogelijk muziek aan te vragen van Muziekweb. Voor het lenen van muziek van Muziekweb gelden dezelfde voorwaarden als in het uitleenreglement van Bibliotheek Den Haag staan.

Meer informatie?
Hebt u nog vragen? Neem dan contact op met uw wijkbibliotheek of met de afdeling klantenservice van de Centrale Bibliotheek via telefoonnummer 070 353 44 55. U kunt ook contact opnemen met de afdeling IBL via 070 353 44 16 of  e-mail: ibl@bibliotheekdenhaag.nl

Bibliotheek Den Haag