De Betovering: Er was weer ... Roodkapje

22 oktober 2022, van 10:00 tot 11:00 | Bomenbuurt

Kosten: Gratis

Theater voor kinderen vanaf 6 jaar, over goedmaken, bang zijn en wolven, in het kader van Festival De Betovering.

Wie in de Herfstvakantie iets leuks wil doen met de (klein-)kinderen is welkom in de bieb voor een grappige, muzikale familievoorstelling.

En ze leefden nog lang en gelukkig. Einde! Of toch niet? Natuurlijk weet iedereen wat er met Roodkapje gebeurde: ze kwam in het bos een wolf tegen en voor ze het wist was ze opgegeten. De jager redde haar en grootmoeder uit zijn buik. En de wolf eindigde in de put. Maar wat gebeurde er daarna? Dat kom je te weten bij deze voorstelling …

De wolf wil niet meer groot en boos zijn, maar groot en vriendelijk. Maar niemand gelooft hem en hij zit nog vast in de put. Roodkapje besluit dat ze de wolf wil helpen om alles goed te maken. Maar hoe doe je dat, goedmaken? En zal iedereen de wolf wel geloven?

Reserveren
Ben je nieuwsgierig geworden en wil je komen, leuk! De voorstelling is voor kinderen vanaf 6 jaar en gratis. Laat aan ons weten dat je komt door te reserveren
T 070 353 69 70 of E bomenbuurt@bibliotheekdenhaag.nl of bij de balie.

De voorstelling maakt deel uit van Festival de Betovering, een internationaal kunstfestival voor de jeugd in de herfstvakantie, van 21 t/m 29 oktober 2022 in Den Haag.