De Betovering: Een ober van niks (4+)

21 oktober 2023, van 10:00 tot 10:45 | Bomenbuurt

Kosten: Gratis

‘Een ober van niks’ is een muzikale voorstelling met poppen, gebaseerd op het gelijknamige boek van Tjibbe Veldkamp.

Een prutsober
Er was eens een ober van niks. Hij deed heel erg zijn best om een goede ober te zijn, maar het wilde niet lukken. Alles ging altijd verkeerd. Hij struikelde en duikelde, knoeide en kliederde op elke gast. Tomatensoep op een blouse, spaghetti in het haar, de erwtjes over de grond. Zachtjes mompelde hij dan “sorry” en deed nog beter zijn best.

Als hij dan toch weer ondersteboven de zaak doorgleed en taart op iemand knoeide, stonden de gasten kwaad op: “Wat een prutsober!” Het restaurant werd iedere avond leger. Tot er tenslotte niemand meer door hem bediend wilde worden. Of toch wel?  

Jansen & De Boer
De Boer én Jansen brengen samen het boek ‘Een ober van niks’ tot leven. De Boer komt voorlezen. Dat is maar goed ook, want zij is voorleeskampioen. Dat kan Jansen niet voorlezen. Iedereen is wel ergens goed in, net als de ober in het verhaal. Met tal van poppen en liedjes is het een voorleesvoorstelling om nooit te vergeten, die aanmoedigt tot lezen en voorlezen. Het is nooit te laat om iets nieuws te leren!

Aanmelden
Ben je benieuwd en wil je erbij zijn? Meld je aan per tel 070 353 69 70 of per mail bomenbuurt@bibliotheekdenhaag.nl of
bij de balie Fahrenheitstraat, 707

Meer informatie 
De voorstelling maakt deel uit van Festival de Betovering, een internationaal kunstfestival voor de jeugd in de herfstvakantie, van 13 t/m 21 oktober 2023 in Den Haag. Kijk voor meer informatie op www.debetovering.nl