Cursus - Leer schrijven

25 april 2022 t/m 16 mei 2022 | Bibliotheek Bouwlust

Kosten: Gratis l Tijd: van 19.30 tot 21.00 uur.

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

van gedichten, verhalen en korte teksten. Want wie schrijft, die blijft!

Schrijven is bij uitstek een manier om uw emoties en belangrijke thema’s onder woorden te brengen. Dus heeft u altijd creatief de woorden uit uw pen willen laten vloeien, geef u dan snel op!

Over de cursusleider
Dichteres en auteur Marianne van Velzen publiceerde onder andere de gedichtenbundel Rembrandt kan leiden. Nu van Velzen het stokje van stadsdichter van Leiden heeft doorgegeven heeft ze ruimte in haar agenda om een schrijfcursus te geven. Hierin zal er aandacht zijn voor poëzie, maar komen ook andere schrijfopdrachten aan bod.

De cursusdagen zijn de maandagen 25 april, 2 mei, 9 mei en 16 mei.

Aanmelden kan door te bellen naar 070-7526666, te mailen naar bouwlust@bibliotheekdenhaag.nl of bij de balie van de bibliotheek.

Bibliotheek Bouwlust gaat van start met een mooi cursusaanbod. Dichteres Marianne van Velzen en fotograaf Martijn Beekman zijn de eerste cursusleiders van Bouwlust vertelt! Deze cursus is onderdeel van het project Bouwlust vertelt; de bewoners van Bouwlust en Vrederust (en andere Hagenezen) zitten vol verhalen. Met het project Bouwlust vertelt willen we u de kans geven uw verhalen te vertellen in een nieuw medium en andere bewoners te ontmoeten. Samen kunt u gemeenschappelijke thema’s onderzoeken.