Dag van de componist, eindpresentatie

17 juni 2023, van 10:30 tot 11:30 | Podium B

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Presentatie van de werken van de compositiecursus, een cursus voor professionele musici en andere getalenteerde beoefenaars die 6 weken lang gecomponeerd hebben.

Op 17 juni 2023 vindt de tweede editie van de landelijke Dag van de Componist plaats. Ook in Den Haag worden de hele dag activiteiten aangeboden aan mensen die nieuwsgierig zijn naar hedendaagse muziek en het werk van levende componisten die in Nederland wonen.

Compositiecursus
Er is geen betere dag om de gecomponeerde werken te presenteren die in de aanloop hiernaartoe tijdens een compositiecursus zijn gemaakt! De studenten krijgen de kans om hun idee├źn aan het publiek te presenteren, hun stukken uit te voeren of door collega-componisten te laten uitvoeren in een feestelijke sfeer. Iedereen is welkom om dit evenement bij te wonen. Heb je interesse om de cursus te volgen? Vraag dan informatie via info@sarazambonimusic.com

Docent
De componist Sara Zamboni zal de cursus geven. Zamboni is een Italiaanse componist, klassiek pianist en creatief coach. Haar composities omvatten instrumentale werken en elektronische muziek en worden uitgevoerd in diverse theaters en concertzalen. Haar interessegebied is kamermuziek, hedendaags muziektheater, muziek voor danschoreografie en bewegingsonderzoek.
In 2020 richtte zij Cytokine Records op: een onafhankelijk platenlabel voor experimentele elektronische muziek. Als pianist en creatief coach werkt zij aan het Koninklijk Conservatorium Den Haag voor o.a. de afdeling moderne dans.

Vrije inloop, reserveren mag wel maar hoeft niet 

reserveer