Lunchconcert door pianist Toru Oyama (volgeboekt)

17 september 2020, van 12:30 tot 13:10 | Studio B (1e verdieping)

Kosten: Gratis (wel even reserveren)

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

In onze serie lunchconcerten speelt pianist Toru Oyama een programma vol prachtige muziek van Chopin. U bent van harte welkom!

De uit Japan afkomstige pianist Toru Oyama speelt de twee nocturnes op. 27 van Chopin, en de sonate voor piano solo no.3, op.58 van Chopin.

Oyama behaalde eerst zijn bachelor diploma voor Engelse literatuur aan de Keio Universiteit in Tokyo en verhuisde vervolgens naar Europa om zich aan zijn pianostudie te wijden: in London bij Julian Jacobson aan The Royal College of Music, en bij Alan Weiss aan het Utrechts Conservatorium.
Hij treedt op als solist en in kamermuziekensembles in diverse landen in Europa, en ook buiten Europa: in Indonesië, de Verenigde Staten en in zijn geboorteland Japan.
Oyama's repertoire bevat het brede spectrum van de klassieke en romantische componisten als Haydn en Liszt. Daarnaast heeft hij zich gespecialiseerd in de Franse componisten Fauré, Debussy en Ravel. Zijn optredens werden door diverse media, zoals The BBC TV en The Jakarta Globe uitgezonden.

Behalve een actief performer is Oyama een toegewijd docent voor jong talent. Van oktober 2014 tot januari 2015 kreeg hij als ‘Artist in residence’ een aanstelling aan het conservatorium van Jakarta om jonge pianisten te coachen.

Reserveren is noodzakelijk. Dat kunt u doen via de reserveringsknop onderaan de pagina. (klik daarna op 'registreer')
Bent u toch verhinderd? Dan verzoeken wij u om de reservering te annuleren! Zo krijgt iemand anders de kans om het concert bij te wonen.
Annuleren kunt u doen via de bevestigingsmail: klik op 'Jouw bestelling online bekijken en beheren', log in met uw email-adres en kies 'bestelling annuleren'. Of bel naar 070-3534440 (ma. t/m vr. tussen 12.00 en 20.00 uur)

Heeft u vragen? Stuur dan een e-mail naar: anja.schulze@denhaag.nl

Veilig naar de bibliotheek
Bibliotheek Den Haag organiseert vanaf 15 juni weer verschillende activiteiten in de bibliotheken. Uw veiligheid is belangrijk. We zorgen er dan ook voor dat u 1,5 meter afstand kunt houden, en treffen aanvullende hygiëne- en beschermingsmaatregelen. Het is verplicht om te reserveren, omdat een beperkt aantal mensen tegelijk in de bibliotheek kan zijn. Blijf thuis als u symptomen heeft die kunnen wijzen op besmetting met het coronavirus, zoals verkoudheid, koorts en hoesten.