Open Feedback Podium

29 oktober 2023, van 14:00 tot 16:15 | Centrale Bibliotheek, 5e verdieping, Podium B

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Kom try-outen of luisteren. Met host/coach Simone Roerade.

Deelnemen
Is muziek maken je passie? Laat je talent dan horen op dit gezellige open podium/open mic. Oefen voor publiek in een veilige setting. Je hoeft daarvoor geen (semi)-professional te zijn, hoewel dat zeker wel mag. Dit podium is ook voor jou, wanneer je een hobby-muzikant bent. Met de tips & tricks van de coach en de reacties uit de zaal kun je verder schaven aan je performance. 

Schrijf je nu in via: programmeringcb@denhaag.nl

Komen luisteren
Kom je luisteren en meedenken als publiek? Reserveer via de knop beneden! Want ook als luisteraar doe je actief mee. Wat hoor je, wat zie je? En hoe kan je dat verwoorden tot bruikbare feedback? 

Alle genres
Alle genres zijn mogelijk, van pop tot rock, en van folk tot hiphop, van jazz tot klassiek. Kom zingen of spelen, solo, duo of met akoestische band.

reserveer als luisteraar

Simone Roerade (Mrs. Hips) Onze host/coach zingt haar liedjes recht uit het hart. Soulvol, Jazzy en soms gevoelig en met een rauw randje. Met haar eigen liedjes onder de naam Mrs Hips, maar ook vaak als backing-vocalist en als vocal coach bij verschillende projecten.Alle genres Alle genres zijn mogelijk, van pop tot rock, en van folk tot hiphop, van jazz tot klassiek.Kom zingen of spelen, solo, duo of met akoestische band. 

foto: Jan-Willem Bullée

Oproep

Heb je zelf een voorstel voor een muzikale act? Of wil je helpen met de programmering van deze serie?
Stuur dan je mail naar: programmeringcb@denhaag.nl