Open Feedback Podium

27 mei 2023, van 14:00 tot 15:45 | Centrale Bibliotheek, 5e verdieping, Podium B

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Kom try-outen of luisteren. Met host Max Douw.

Is muziek maken je passie? Laat je talent dan horen op dit gezellige open podium. Je kan oefenen in het optreden voor publiek in een veilige setting. Je hoeft daarvoor geen (semi)-professional te zijn, hoewel dat zeker wel mag. Dit podium is ook voor jou, wanneer je gewoon een hobby-muzikant bent. Met de tips & tricks van de coach en de reacties uit de zaal kun je verder schaven aan je performance. Wil je liever geen feedback, no problem!

Ook als luisteraar doe je actief mee. Wat hoor je, wat zie je? En hoe kan je dat verwoorden tot positieve feedback?

Max Douw, onze host en coach
Voor deze editie is Max Douw onze host en coach. Max is liedjesschrijver, kleinkunstenaar, regisseur en zeer ervaren wat het coachen betreft. Hij regisseerde onlangs de succesvolle jubileumvoorstelling van Karel de Rooij (Mini & Maxi) en coacht/regisseert jonge klassieke musici en theatermakers. Max weet door zijn jarenlange coach- en podiumervaring als geen ander hoe hij je kan inspireren en uitdagen een performance neer te zetten die past bij jouw unieke kwaliteiten.

Inschrijven
Dus, heb je een nummer geschreven, een fantastiche cover ingestudeerd of wil je je talent eens in het openbaar testen? Kom dan optreden in de bibliotheek. Kom zingen of spelen, solo, duo of met band, iedereen is welkom. En alle genres zijn mogelijk, van pop tot rock, en van folk tot hiphop, van jazz tot klassiek.

Als deelnemer: schrijf je in via programmeringcb@denhaag.nl

Kom je ze aanmoedigen als publiek? Reserveer dan je ticket via de knop.

reserveer

Over Music & Meetup

Music & Meetup is een maandelijkse activiteit. We combineren live-muziek met een interactief gedeelte, zoals een jamsessie, een open feedback podium en inspirerende workshops.. De toegang is gratis. 

Oproep
Heb je zelf een voorstel voor een muzikale act? Of wil je helpen met de programmering van deze serie?
Stuur dan je mail naar: programmeringcb@denhaag.nl