Bibliotheek maakt je (taal)rijker!

23 september 2020, van 10:30 tot 12:00 | Studio B, Centrale Bibliotheek

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Feestelijke lancering van de campagnefilm van de Haagse Taalketen ‘Ik wil Nederlands leren!’

Wist je dat in Den Haag meer dan honderd talen gesproken worden? Is dit een rijkdom of een last? De gastheer van deze ochtend is Umar Mirza, diversiteitsdeskundige. Hij gaat in gesprek met Paul Broekhoff, directeur van Bibliotheek Den Haag, met Anne-Mieke Thieme, taalwetenschapper en onderzoeker aan Universiteit van Amsterdam en Karien van Ditzhuijzen, schrijver en ervaringsdeskundige, over het belang van de Nederlandse taal en de rijkdom aan talen die onze prachtige stad kent.

De ochtend begint met de feestelijke lancering van de campagnefilm van de Haagse Taalketen ‘Ik wil Nederlands leren!’.

Reserveren
Er is plaats voor vijftig mensen in de zaal, dus wees er snel bij en meld je aan door een mail te sturen naar taalhuis@denhaag.nl
Het debat wordt ook live uitgezonden via deze link en op de facebookpagina van @taalhuisdenhaag.

Bibliotheek Den Haag organiseert sinds 15 juni weer verschillende activiteiten in de bibliotheken. Uw veiligheid is belangrijk. We zorgen er dan ook voor dat u 1,5 meter afstand kunt houden, en treffen aanvullende hygiëne- en beschermingsmaatregelen. Het is verplicht om te reserveren, omdat een beperkt aantal mensen tegelijk in de bibliotheek kan zijn. Blijf thuis als u symptomen heeft die kunnen wijzen op besmetting met het coronavirus, zoals verkoudheid, koorts en hoesten.