Direct Dutch film club met 'Kauwboy'

29 januari 2023, van 13:30 tot 16:30 | Centrale Bibliotheek, 4e verdieping, Dok B

Kosten: Gratis

Leer je Nederlands? Wil je je Nederlands oefenen? Doe dan mee met Direct Dutch film club in Centrale Bibliotheek Den Haag! Tijdens de film club kijken we naar een Nederlandse film. Daarna volgt er een discussie over de film. Het niveau is geschikt voor A1 en hoger.

Conversatie-middag

Tijdens deze bijeenkomsten krijgt iedereen de kans om Nederlands te spreken. Ook leer je meer over Nederlandse onderwerpen. Tijdens de conversatie-middag (vanaf level A1) kijken we naar een stukje Nederlandse film (of documentaire) en/of lezen we een Nederlandse artikel. Daarna volgt er een discussie over het onderwerp. Het niveau is vanaf A1. Registreren is gratis en kan via deze link.

´Kauwboy´

Kauwboy (2012, Boudewijn Koole) is een aangrijpende film
over de bijzondere vriendschap tussen een jongen en een kauwtje. De 10-jarige
Jojo neemt een klein kauwtje mee naar huis dat uit het nest is gevallen. Hij
moet het beestje verborgen houden voor zijn agressieve vader. Jojo en de kauw
krijgen al snel een band met elkaar. Maar hoe moet het verder tussen Jojo en
zijn vader?

English
Are you learning Dutch? Would you like more opportunity to practise speaking it? Join us during one of our get-togethers in Cental Library The Hague! These events have proven to be really beneficial for anyone who wants to improve their Dutch. It is a great way to practise speaking Dutch while also learning more about typical Dutch subjects.

During our conversation afternoons we’ll watch (a part of) a Dutch movie (or documentary) together, or we’ll read a part of a Dutch book or article about a Dutch subject. Afterwards we’ll start an interesting discussion about the subject. We’ll come up with creative ways to get everyone talking! To participate it is adviced you have a basic knowledge of Dutch (A1 + / A2 +). But don’t be afraid if your level is too low, we’ll make it work for everyone!

Date: Sunday January 29 – 2023
Location: Central Library The Hague, Spui 68 Den Haag (4th floor, room Dok B)
Times: 13:30 to max. 16:30 hrs (room is open from 13:00 hrs)
Level of Dutch: A1 and higher
Registration: Registration is required. Click here to register for free for 29-01-2023. If you have trouble filling out the form, please send an email to dutchup@directdutch.com.

Click to see the filmposter

Click to watch the trailer