Lunchconcert

7 oktober 2021, van 12:30 tot 13:00 | Studio B (1e verdieping)

Kosten: gratis, reserveren verplicht

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Studenten van het Koninklijk Conservatorium spelen hun favoriete programma. Kom je luisteren?

Programma
Gitarist Samrat Majumder speelt de suite voor luit nr.2, BWV 997, van Johann Sebastian Bach en 'Introduction and Caprice' van Giulio Regondi.

Samrat Majumder begon op 6-jarige leeftijd met gitaarspelen en werd op 10-jarige leeftijd student aan de Junior Academy van de RSAMD, nu bekend als het Royal Conservatoire of Scotland, RCS, waar hij eerst studeerde bij de veelgeprezen componist en leraar Peter Stewart en later bij professor Allan Neave.
Internationaal won Samrat de 2e prijs van de RAGO International Guitar Competition in februari 2017 in Stuttgart. En Samrat ontving de Sam Hutchings Memorial Prize 2017 aan het Junior Conservatorium, RCS, toegekend aan studenten in hun laatste jaar van het Junior Conservatorium die "gedurende een langdurige periode uitzonderlijke toewijding en hard werken hebben getoond, hetgeen tot aanzienlijke vooruitgang heeft geleid". In maart 2019 won Samrat de 3e prijs bij de Musicians' Company ""Ivor Mairants"" Guitar Competition.

Wil je de Nieuwsbrief van de concerten ontvangen? 
Kijk dan beneden op deze pagina en klik op 'Ontvang de Nieuwsbrief' of klik hier.

Reserveren
Reserveren is noodzakelijk. Dat kan je doen via de reserveringsknop onderaan de pagina. (klik daarna op 'registreer') 
Ben je toch verhinderd? Dan verzoeken wij je om de reservering te annuleren! Zo krijgt iemand anders de kans om het concert bij te wonen. 
Annuleren gaat via de bevestigingsmail: klik op 'Jouw bestelling online bekijken en beheren', log in met je email-adres en kies 'bestelling annuleren'. Of bel naar 070-3534440.

Corona toegangsbewijs
Behalve een reservering is ook een corona toegangsbewijs nodig. Iedereen vanaf 13 jaar en ouder moet een geldig coronabewijs en identiteitsbewijs (14 jaar en ouder) laten zien bij aankomst. Meer informatie vind je hier.