GEANNULEERD Inktspot Talk: Durf jij écht te luisteren naar wat je ziet?

11 november 2023, van 10:30 tot 12:30 | Centrale Bibliotheek, verdieping 3, Lab B (achter liften)

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Durf jij écht te luisteren naar wat je ziet? Neem de proef op de som met de winnende tekening van de Inktspotprijs en onderzoek hoe jij écht durft te luisteren naar wat je erop ziet.

Wat zie je op de tekening en wat ervaren we als we hier echt naar durven luisteren? Welke boodschap durven ten volle te nemen, wel deel van de boodschap horen we liever niet? Welk effect heeft het op ons eigen leven als we hier écht naar durven luisteren?

Laat je meenemen door de Inktspot-tentoonstelling van genomineerde politieke tekeningen van het afgelopen jaar. De thema's zijn divers van aard, waaronder stikstofbeleid, migrantenstroom, asielbeleid in Nederland, klimaat veranderingen en het woning tekort. Verschillende tekenaars hebben spot-prents hiervan gemaakt en de genomineerden vindt je in een tentoonstelling vanaf 28 september in de Centrale Bibliotheek aan het Spui.

Naast deze tentoonstelling organiseren we deze Inktspot Talk op 11 november. We ontvangen je graag in Lab B op de 3e verdieping in de Centrale Bibliotheek aan het Spui in Den Haag. Je kunt je aanmelden via deze link en als je vragen hebt, kun je die hier ook kwijt. 

Let op: deze Talk is geannuleerd.

In samenwerking met Dialoog in Den Haag

Fotograaf: Henriëtte Guest