Marathon Crash Event Zwarte Schaap

28 januari 2023, van 12:00 tot 16:30 | Centrale Bibliotheek, 5e verdieping, Podium B

Kosten: Gratis

Kom crashen bij Het Zwarte Schaap!

Het Zwarte Schaap is een jong platform voor spoken word en gesproken literatuur evenementen in Den Haag. Eén van de bijeenkomsten die het Zwarte Schaap organiseert zijn de zogeheten Crash Events. Hierbij staat alles in het teken van experimenteren en iets nieuws uitproberen op een laagdrempelige manier. Dit is een evenement waarin iedereen zich mag aanmelden voor de open mic.

Het draait dus om participatie en het weghalen van de elitaire noties die komen kijken bij literatuur. Daarbij dient dit evenement als een veilige ruimte voor beginnende schrijvers die voor het eerst het podium treden.

Hoe het evenement eruit zal zien is als volgt: Een intiem programma in de Centrale Bibliotheek aan het Spui in Den Haag gevuld met beginnende schrijvers, muzikanten en andere gerelateerde makers die zich hebben aangemeld voor de open mic via een online formulier.

De middag wordt afgesloten met één vooraf geprogrammeerde act. Dit evenement is een ontmoetingsplek, broedplaats en participatie kans in de stad.

Aanmelden

Inloop vanaf 12:00, het Crash Event begint om 12:30. Het evenement is gratis voor publiek, wel graag van tevoren aanmelden. Mocht je toch niet kunnen komen, stuur dan een mailtje naar programmeringcb@denhaag.nl.

Aanmelden deelnemer

Aanmelden publiek