Music & Meetup: Streetdance and stories

30 september 2021, van 17:00 tot 19:00 | Studio B (1e verdieping)

Kosten: gratis, reserveren verplicht

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Sta jij open voor nieuwe ontmoetingen terwijl je samen leuke activiteiten doet? Kom dan naar Music & Meetup. In deze 1e editie: streetdance met Marilva, de game ‘Storytelling’, en live-muziek door Jay Riet, Robin Kuipers en Jay7ven.

In deze eerste editie ‘Streetdance and stories’ brengt HipHop Centrum je gelijk in beweging. Freestyle artieste Marilva leert je in korte tijd een streetdance-choreo met coole moves. Tijdens de break treden er drie jonge muzikale talenten voor je op: Zangeres Robin Kuipers (18), bekend van haar weergaloze optreden in The Voice. DJ/Producer Jay Riet (19) laat zijn beste beats horen. En rapper Joseph Ojiri 'Jay7ven' (18) is een ware muzikale woordkunstenaar.

Verhalen
Als het ijs gebroken is staat de tweede helft van de middag in het teken van elkaar leren kennen. Aan de hand van de game ‘Storytelling’ voeren jullie met elkaar een inspirerend gesprek. We nodigen je uit om je persoonlijke ervaringen te vertellen en te luisteren naar die van de andere deelnemers. Wie weet, kom je met elkaar tot bijzondere inzichten!
Na afloop van de game, kun je daar nog eens over verder praten met foods & drinks.

Over Music & Meetup
Music & Meetup is een maandelijkse activiteit voor jongeren tussen de 18 en 25 jaar. Elke laatste donderdag van de maand ben je welkom om te luisteren naar live-muziek en Ted Talks, mee te doen aan leuke en inspirerende workshops en tegelijkertijd nieuwe leeftijdsgenoten te leren kennen. De toegang is gratis. Wel even reserveren via de knop onderin.

Oproep
Heb je zelf een idee voor een thema waar je meer over zou willen leren? Dat kan van alles zijn, zoals netwerken, studiekeuze, beleggen, duurzaamheid of vriendschap… Of heb je een voorstel voor een muzikale act?
Mail je idee aan Anja Schulze: uitnodigingen-centrale@bibliotheekdenhaag.nl.

Reserveren is gratis maar verplicht.
Ook wordt aan de deur naar je corona toegangsbewijs en ID gevraagd.