Nationale Voorleeslunch 2022 met Marjan Berk

7 oktober 2022, van 11:30 tot 13:00 | Centrale Bibliotheek, Podium B, 5e verdieping

Kosten: Gratis

We vieren Nationale Ouderendag met een voordracht van Marjan Berk! Ook is er ruimte om vragen te stellen over het ouder worden en kunt u uw boeken laten signeren. We sluiten af met een gezamenlijke lunch.

Op vrijdag 7 oktober 2022 vieren we voor de 10e keer Nationale Ouderendag. Traditiegetrouw vindt dan ook de Nationale Voorleeslunch plaats. Door het hele land zal in bibliotheken en verzorgingstehuizen worden voorgelezen aan ouderen. Graag nodigen wij u uit om ook te komen luisteren en lunchen!

Heeft u nog boeken van Marjan Berk in huis staan? U kunt ze vandaag laten signeren!

Marjan Berk

Tijdens deze editie zal schrijfster en actrice Marjan Berk een verhaal voordragen. Marjan Berk heeft meer dan 40 romans, verhalen en kinderboeken geschreven. Bekende titels zijn Nooit meer slank, Zout en Boek voor Belle. In haar meest recente titel Op weg naar de toekomst schrijft ze op humoristische wijze over levenslust, ouderdom en alles wat daarbij komt kijken. Elke week verschijnt een column van haar pen in het Algemeen Dagblad.

Komt u ook?

Aanmelden kan door een mail te sturen met uw naam, het aantal personen en eventuele allergie├źn naar: programmeringcb@denhaag.nl.