VOL | Nationale Voorleeslunch 2021: komt u lunchen en luisteren?

1 oktober 2021, van 11:00 tot 12:30 | Centrale Bibliotheek

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

We vieren Nationale Ouderendag op vrijdag 1 oktober graag samen met u tijdens de Nationale Voorleeslunch. Dit jaar schrijft Mensje van Keulen het verhaal. Inloop vanaf 10.40 uur.

Op vrijdag 1 oktober 2021, Nationale Ouderendag, vindt voor de negende keer de Nationale Voorleeslunch plaats. Door het hele land zal in bibliotheken en verzorgingstehuizen worden voorgelezen aan ouderen. We vieren Nationale Ouderendag op vrijdag 1 oktober graag samen met u tijdens de Nationale Voorleeslunch. We zijn trots u te kunnen melden dat onze burgemeester Jan Van Zanen het verhaal voorleest.

Mensje van Keulen
In heel Nederland zal hetzelfde verhaal worden voorgelezen, speciaal geschreven door Mensje van Keulen. Haar debuut Bleekers zomer verscheen in 1972. Dit jaar viert zij haar 50-jarig schrijverschap en verscheen haar nieuwe boek Het kattentheater. Mensje van Keulen is de zesde schrijver op rij die het Nationale Voorleeslunchverhaal schrijft.

In verband met de maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, hebben we we minder plek dan normaal, meldt u snel aan want vol is vol.
Uw gezondheid en veiligheid staan immers voorop, en op deze locatie, studio B, is genoeg ruimte om te
voldoen aan alle richtlijnen van het RIVM.

 

Reserveren noodzakelijk

Het is verplicht om te reserveren, omdat een beperkt aantal mensen tegelijk in de bibliotheek kan zijn. U kunt dit doen via ouderenindewijk@denhaag.nl

Geeft u bij uw aanmelding ook aan of u allergie├źn hebt?