Op zoek naar dino's 4+ (VOL)

30 september 2020, van 14:30 tot 15:30 | Jeugdafdeling, verdieping 2, Centrale Bibliotheek

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Wist je dat kippen ook dino’s zijn?! Ga mee op tijdreis en maak kennis met de over over over over over(x miljoen) grootouders van de kip!

Op deze prehistorisch leuke middag lezen we voor uit het grappige boek "Het ongelooflijke maar waargebeurde verhaal over de dino’s" van Guido van Genechten. We gaan samen met kip op ontdekkingstocht naar waar kip vandaan komt, namelijk; de tijd van de dino’s! Na het voorlezen knutselen we onze eigen dino, die je zo stoer of lief kan maken als jij wil!

Reserveren
Toegang is gratis. Vanwege een beperkt aantal plaatsen is reserveren verplicht. Kinderen kunnen met maximaal één ouder of verzorger komen.
Reserveren kan door te bellen (070-3534420) of tijdens je bezoek aan de jeugdbalie.

Bibliotheek Den Haag organiseert weer verschillende activiteiten in de bibliotheken. Uw veiligheid is belangrijk. We zorgen er dan ook voor dat u 1,5 meter afstand kunt houden, en treffen aanvullende hygiëne- en beschermingsmaatregelen. Het is verplicht om te reserveren, omdat een beperkt aantal mensen tegelijk in de bibliotheek kan zijn.

Bij binnenkomst zullen wij informeren naar uw gezondheid. Bent u verkouden, heeft u keelpijn of koorts? Blijf thuis! In dat geval graag afmelden, telefonisch of via e-mail. Zo blijft het beperkte aantal plaatsen gevuld.