SJAAK&CO - Sjaak Bral en Burgemeester Jan van Zanen

10 maart 2021, van 20:00 tot 21:00 | Elke week | Online

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Sjaak Bral heeft de afgelopen weken in zijn show Sjaak en Co al behoorlijk wat bekende gasten ontvangen, maar de uitzending van 10 maart gaat naar ongekend niveau! De burgemeester van Den Haag, Jan van Zanen, zal namelijk zijn tafelgast worden en de muziek wordt verzorgd door niemand minder dan Tim Akkerman.

Sinds afgelopen zomer is Jan van Zanen de burgervader van onze stad. We kennen hem allemaal al een klein beetje, maar Sjaak gaat hem alles vragen over welke boeken hij leest, wat voor cultuur hij bezoekt, wat voor muziek hij luistert en natuurlijk ook over hoe hij naar onze mooie stad kijkt. Hij studeerde rechten in New York, wat maakte hij daar allemaal mee? Onze burgemeester voldeed ook gewoon zijn dienstplicht, in zijn geval bij de Koninklijke Luchtmacht. Dat moet ook vast mooie verhalen opleveren. En de overstap van Utrecht naar Den Haag, daar zal Sjaak ook zeker wat over te vragen hebben.

Met de burgemeester als hoofdgast kan de muziek tijdens deze uitzending natuurlijk niet onder doen en dat is zeker gelukt, want oud Di-Rect frontman Tim Akkerman zal drie nummers ten gehore brengen. Al ruim twintig jaar zit hij in het vak, hij gaat ons verrassen met nummers uit zijn zeer gevarieerde oeuvre.

Ook is er ruimte om zelf in gesprek te gaan met Sjaak. Hoe heeft Sjaak 2020 beleefd, wat is zijn favoriete boek of wat is Sjaaks grootste guilty pleasure? U mag alles vragen! Heeft u vragen voor Sjaak of wilt u juist iets vertellen aan hem over uzelf of Den Haag? Dat kan! Pak je moment en stuur je vraag of bericht in via een mail naar sjaak@denhaag.nl.