SJAAK&CO – Sjaak Bral en Gillian King

3 maart 2021, van 20:00 tot 21:00 | Online

Kosten: Gratis

Kijk elke woensdagavond vanaf 20.00 uur mee naar de leuke, humoristische gesprekken tussen Sjaak Bral en bekende Hagenaars en Hagenezen. Op woensdag 3 maart ontvangt Sjaak de Haagse schrijfster Gillian King. Zij heeft pedagogische wetenschappen gestudeerd in Leiden en is eigenaar van Het Leerhuis in de Haagse Vruchtenbuurt, een praktijk voor kinderen met leerproblemen, leerstoornissen en faalangst.

Maar daarnaast is ze schrijfster, in 2011 verscheen haar debuutroman Geloof me maar. ​In de zomer van 2019 verscheen Ik mis je, inmiddels haar zesde roman. Deze roman won de titel Chicklit van het jaar bij Chicklit.nl. Haar romans kenmerken zich door een combinatie van herkenbare emotionele gebeurtenissen, levensechte personages en een diepere, maatschappelijk geëngageerde laag.

De muziek wordt tijdens deze uitzending verzorgd door Daniel Roos, zanger, pianist en songwriter. Daniel maakt muziek die zweeft tussen pop/rock en kleinkunst. Hij schrijft melodieuze en pakkende muziek met persoonlijke, kritische en soms ironische teksten. In 2020 maakte hij de overstap van Engelstalig naar Nederlandstalige muziek, om zich in zijn eigen taal scherper en directer uit te kunnen drukken, meer dan ooit recht vanuit zijn hart.