BIEBBIOS: De club van lelijke kinderen (VOLGEBOEKT)

2 oktober 2020, van 18:30 tot 20:30 | Haagse Hout

Kosten: €0,50

Op vrijdag 2 oktober hebben we weer BiebBios: De Club van Lelijke Kinderen. Een spannende film naar het gelijknamige boek van Koos Meinderts

het verhaal

Paul, een 11-jarige jongen met grote flaporen, moet op een dag plotseling mee op schoolreisje. Al snel komt hij er achter dat hij in werkelijkheid samen met honderden andere kinderen wordt opgesloten omdat hij lelijk is. Op deze manier wil president Isimo het land opschonen. Paul weet te ontsnappen en richt samen met Sara en een aantal andere kinderen ‘De Club van Lelijke Kinderen’ op. Vanuit hun schuilplaats gaan ze de strijd aan met het regime van de president. Lukt het Paul en zijn vrienden de andere lelijke kinderen te bevrijden, en het regime van Isimo omver te werpen?

waar en wanneer

Ben jij tussen de 9 en 12 jaar? Kom dan met je vriendjes en vriendinnetjes, broertjes en zusjes naar de bibliotheek. Neem een kussen mee en ga lekker onderuit in de Biebbios.
Natuurlijk zorgen wij voor popcorn en limo!
De film is Nederlands gesproken.

Meld je snel aan! Dat kan in de bibliotheek Haagse Hout, per telefoon 0703537550 of via e-mail
haagsehout@bibliotheekdenhaag.nl 

Bent je verkouden, heb je keelpijn of koorts? Blijf thuis! In dat geval graag afmelden, telefonisch of via e-mail. Zo blijft het beperkte aantal plaatsen gevuld.