BIEBBIOS: Jim Button & de stad van de draken (volgeboekt)

17 juli 2020, van 18:30 tot 20:30 | Haagse Hout

Kosten: €0,50

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Op vrijdag 17 juli hebben we weer Biebbios: Jim Button & de stad van de draken

Jim Button is een avontuurlijke jongen die de wijde wereld intrekt, samen met zijn goede vriend de machinist Lucas en stoomlocomotief Emma.
Ze komen terecht in het grote keizerrijk Mandala. De jonge prinses LI Si is gevangen genomen in de gevaarlijke Drakenstad. Jim wil niets liever dan de mooie prinses bevrijden. Samen trotseren zij de gevaren van de Drakenstad, belanden in een spannende zoektocht en ontmoeten bijzondere vrienden. Gaat het hen lukken Li Si te bevrijden? 

Ben je tussen de 9 en 12 jaar? Kom dan met je vriendjes en vriendinnetjes, broertjes en zusjes naar de bibiotheek.
Neem een kussen mee en ga lekker onderuit in de BiebBios.
Natuurlijk zorgen wij voor popcorn en limo!!!

Meld je snel aan! Dat kan in de bibliotheek Haagse Hout, per telefoon 0703537550 of via e-mail haagsehout@bibliotheekdenhaag.nl

 

Bibliotheek Den Haag organiseert vanaf vanaf 15 juni weer verschillende activiteiten in de bibliotheken. Uw en onze veiligheid is belangrijk. Het is verplicht om te reserveren, omdat een beperkt aantal mensen tegelijk in de bibliotheek kan zijn.

Bij binnenkomst zullen wij informeren naar uw/je gezondheid. Verkouden, keelpijn of koorts? Blijf thuis! In dat geval graag afmelden. Zo blijft het beperkte aantal plaatsen gevuld.