De Betovering: De Wondertuin VOLGEBOEKT

25 oktober 2022, van 10:00 tot 11:00 | Haagse Hout

Kosten: Gratis

Een beeldende, muzikale voorstelling over de natuur, in het kader van Festival de Betovering. Voor kinderen van 1 tot 7 jaar.

Wie in de Herfstvakantie iets leuks wil doen met de (klein-)kinderen is welkom in de bieb voor een wonderlijke familievoorstelling. Kom je kijken?

Deze voorstelling gaat over de wondertuin. Alles daar groeit en beweegt op het ritme van de natuur. Als de tuinvrouw op een warme dag de tuin water geeft, gebeurt er iets bijzonders. Wat eerst groot groeide, groeit nu reusachtig. Wat eerst zachtjes bewoog op de wind, lijkt nu te dansen in de rondte. Wat eerst een stille geurende bloem was, verandert opeens in een brullende zonnebloem …

Tijdens de voorstelling ontdek je hoe dit afloopt, en na de voorstelling mogen de kinderen zelf op avontuur in het decor.

Reserveren

Wil je komen, leuk! De voorstelling is gratis en voor kinderen van 1 tot 7 jaar. Laat aan ons weten dat je komt door te reserveren via de 'Reserveren'-knop hieronder.

Meer informatie

De voorstelling maakt deel uit van Festival de Betovering, een internationaal kunstfestival voor de jeugd in de herfstvakantie, van 21 t/m 29 oktober 2022 in Den Haag.