HIP wandeling Nieuwe Haagse School (VOLGEBOEKT)

20 mei 2022, van 10:30 tot 12:00 | Haagse Hout

Kosten: gratis

Loop mee door de wijk Bezuidenhout en ontdek de architectuur van de Nieuwe Haagse School.

De nieuwe Haagse School

De Nieuwe Haagse School is een architectuurstroming die gekenmerkt wordt door een plastische baksteenarchitectuur. Tijdens het interbellum drukte de Nieuwe Haagse School een belangrijke stempel op het Haagse stadsbeeld, zowel wat betreft stedenbouwkundige opzet als het aanzicht

Gerwin van Vulpen, teamlid van het project 100 jaar Nieuwe Haagse School, wandelt met u langs voorbeelden van deze echte Haagse stijl.

Reserveren

Wilt u meelopen met deze wandeling, meldt u zich dan snel aan via de reserveringsknop hieronder. Het aantal plaatsen is beperkt.
De wandeling start om 10.30 uur vanuit bibliotheek Haagse Hout en duurt omgeveer 1,5 uur.

Deze HIP-wandeling wordt u aangeboden door Monumentenzorg Den Haag

DEZE WANDELING IS VOLGEBOEKT