Terug in de tijd met het Haags Kinderatelier!

30 september 2020, van 14:30 tot 16:00 | Haagse Hout

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

De Kinderboekenweek is vandaag van start gegaan! Het thema dit jaar is geschiedenis en het motto luidt: En toen? Het Haags Kinderatelier (HKA) geeft vanmiddag een speciale HIP workshop over dit thema voor kinderen tussen de 6 en 9 jaar.

Met een kunstenaar van het HKA ga je terug in de tijd.
Zij vertelt je eerst een verhaal over het leven in de Middeleeuwen. Daarna maak je met mooie materialen een kasteel met onder meer een waterput, een ridder en een prinses.

Reserveren is verplicht en kan via de reserveringsknop onderaan de pagina.

Een kwartier voor aanvang, dus om 14.15 uur, meld je je aan de balie en daarna, om 14.30 uur, gaat de workshop echt beginnen!

Bibliotheek Den Haag organiseert vanaf 15 juni weer verschillende activiteiten in de bibliotheken. Jouw veiligheid is belangrijk. We zorgen er dan ook voor dat je 1,5 meter afstand kunt houden, en treffen aanvullende hygiƫne- en beschermingsmaatregelen. Het is verplicht om te reserveren, omdat een beperkt aantal mensen tegelijk in de bibliotheek kan zijn. Blijf thuis als je symptomen heeft die kunnen wijzen op besmetting met het coronavirus, zoals verkoudheid, koorts en hoesten.