Gratis hulp bij belastingaangifte

2 maart 2020, van 13:00 tot 16:00 | Bibliotheek Laakkwartier

Kosten: gratis, wel reserveren

U moet binnenkort belastingaangifte doen. Bent u onzeker over wat u moet invullen? En hebt u te weinig inkomen om (professionele) hulp te vragen? Dan bent u welkom in de bibliotheek! De Stichting Belastingwinkel Rotterdam (SBR) houdt in de maand maart spreekuren in negen wijkbibliotheken. Studenten van de SBR helpen u gratis met het invullen van de aangifte inkomstenbelasting.

Wilt u komen?
Voor het spreekuur moet u zich uiterlijk één week van te voren aanmelden bij de wijkbibliotheek. Dat kan telefonisch, via e-mail of aan de balie. Bij de bevestiging van uw aanmelding krijgt u ook meer informatie over wat u mee moet nemen naar de afspraak.

Wat is de SBR?
De Stichting Belastingwinkel Rotterdam biedt al meer dan veertig jaar hulp aan mensen die weinig of geen inkomen hebben met hun belastingzaken. Ieder jaar helpt de stichting honderden mensen met het invullen van hun aangifte Inkomstenbelasting. De SBR bestaat uit vrijwilligers, dit zijn studenten Fiscaal Economie en Fiscaal Recht van de Erasmus Universiteit. Naast verschillende vestigingen in Rotterdam, heeft de SBR ook een vestiging in de Centrale Bibliotheek aan het Spui in Den Haag.

Maandag 2 maart 13.00 - 16.00 uur.
Aanmelden: 070- 353 7570 of laakkwartier@bibliotheekdenhaag.nl