Striptekenen met Juliette de Wit - VOLGEBOEKT!

13 december 2023, van 13:00 tot 14:00 | Bibliotheek Laakkwartier

Kosten: Gratis

Maak je eigen strip met illustratrice Juliette de Wit!

Op woensdag 13 december komt Juliette de Wit naar bibliotheek Laakkwartier. Zij maakte bijvoorbeeld de tekeneningen bij de boeken van Spekkie en Sproet.
Deze middag zal zij een workshop striptekenen geven. Kom je ook?

Striptekenworkshop
Tijdens deze workshop krijg je tips & trucs over het tekenen van: emoties, perspectief, typetjes, bewegingen, geluid, verhoudingen, letters. Kortom alles om een stripverhaal spannend of grappig te maken. Ook gaat Juliette een leuk tekenspel met jullie spelen.

De workshop is voor kinderen van 4-10 jaar oud.

Reserveren
Vind je het leuk om mee te doen met de workshop? Schrijf je dan snel in! Dat kan door te bellen naar 070 353 75 70, te mailen naar laakkwartier@bibliotheekdenhaag.nl of bij de balie van de bibliotheek.