Door de ogen van een kind

1 februari 2023 t/m 28 februari 2023 | bibliotheek Leidschenveen

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Expositie van de Leidschenveense fotoclub.

Tijdens de Nationale Voorleesdagen staat het voorlezen aan peuters en kleuters centraal. Voorlezen prikkelt de fantasie. Maar ook kijken naar alles wat er in hun omgeving voorbijkomt draagt bij aan de ontwikkeling van de fantasie van kinderen. In aansluiting op de Nationale voorleesdagen heeft de Leidschenveense Fotoclub foto's verzameld rondom dit thema. 

Door de ogen van een kind
Waar kijken peuters graag naar en hoe ziet hun fantasiewereld er uit? De leden van de Leidschenveense Fotoclub hebben voor deze tentoonstelling foto's verzameld waarbij het kijken door de ogen van een kind centraal staat. Laat je verrassen door de mooie, lieve en grappige beelden. Je kunt de expositie de hele maand februari bekijken in bibliotheek Leidschenveen.

Leidschenveense Fotoclub
De Leidschenveense Fotoclub bestaat uit enthousiaste mensen die allemaal op hun eigen niveau met fotografie bezig zijn. Naast het bespreken van elkaars werk is er ook aandacht voor het bewerken van foto's. Regelmatig nodigen zij boeiende gastsprekers uit en organiseren zij workshops zowel binnen als buiten. Klik HIER voor meer informatie.