Peutertijd

9 december 2020, van 10:00 tot 10:45 | bibliotheek Leidschenveen

Kosten: gratis

Voorlezen voor peuters van 2 tot 4 jaar.

Voorlezen kan altijd en overal: thuis, op school en natuurlijk in de bibliotheek. Gekke, leuke, spannende en mooie verhalen prikkelen de fantasie. Ze ontwikkelen het taalgevoel van jonge kinderen en breiden hun woordenschat uit. En bovendien is voorlezen gewoon gezellig! 

Reserveren
U kunt uw peuter aanmelden via onderstaande knop. Reserveren is verplicht. Met inachtneming van de 1,5 meter maatregel kunnen aan deze activiteit 8 kinderen deelnemen en per kind maximaal 1 ouder/begeleider. Voorafgaand aan het voorlezen is het verplicht uw handen te wassen. Daarom wordt u uiterlijk om 9.45 uur verwacht.

Emmy Belinfantedreef 7
2492 JT Den Haag
Telefoonnummer: 070 - 353 76 60
E-mail: leidschenveen@bibliotheekdenhaag

Bibliotheek Den Haag organiseert vanaf 15 juni weer verschillende activiteiten in de bibliotheken. Uw veiligheid is belangrijk. We zorgen er dan ook voor dat u 1,5 meter afstand kunt houden, en treffen aanvullende hygiëne- en beschermingsmaatregelen. Het is verplicht om te reserveren, omdat een beperkt aantal mensen tegelijk in de bibliotheek kan zijn. Blijf thuis als u symptomen heeft die kunnen wijzen op besmetting met het coronavirus, zoals verkoudheid, koorts en hoesten.