UIT Festival Den Haag

2 september 2022, van 19:15 tot 21:30 | bibliotheek Leidschenveen

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Kick-off van het nieuwe culturele seizoen met cabaret, muziek en dans van lokale talenten en bekende (Haagse) artiesten.

In het weekend van 2, 3 en 4 september vindt het UIT Festival Den Haag plaats. Cultuuranker Leidschenveen-Ypenburg nodigt je op 2 september UIT voor een bruisende, culturele avond met optredens van Kiki Schippers, Luna Zegers, Babette Zwinkels en The Weepers. We gaan weer UIT in 2022!

Het programma voor deze avond UIT ziet er als volgt uit:

19:15 Marcel Verreck is de presentator van de avond. Marcel stelt iedereen op zijn eigen enthousiaste wijze met de nodige dosis humor aan u voor.

19:30 Kiki Schippers kent u misschien van tv en theater. Vol humor ontleedt ze de wereld en zichzelf in vlijmscherpe en ontwapenende liedjes. 

20:00 Luna Zegers geeft een preview van de sprankelende en ontroerende muziektheatervoorstelling Entre dos Mundos waarin Luna zingt en vertelt. Zij koppelt haar jazz-achtergrond aan het vurige flamenco-genre en creëert daarmee een volledig eigen geluid. 

20:30 Babette Zwinkels is een 20-jarige singer-songwriter met een liefde voor de Nederlandse taal. Met haar kraakheldere, lichte stem brengt ze dromerige nummers die tussen pop en kleinkunst in zitten. 

21:00 The Weepers Drie mannen met drie instrumenten, drie akkoorden en een koffer vol goeie songs. Het repertoire bestaat uit vele songs uit vervlogen tijden die gespeeld worden in het nieuwe millennium. Luister en dans vooral lekker mee!

Reserveren
Je hoeft geen plaatsen te reserveren en bent vrij om binnen te lopen wanneer je wilt; laat je vooral verrassen door onze artiesten!

Kijk op www.uitfestivaldenhaag.nl voor meer informatie over de artiesten en het programma van het UIT Festival bij de andere culturele instellingen.

Adres
Bibliotheek Leidschenveen
Emmy Belinfantedreef 7
2492 JT Den Haag