Ben ik van jou? (volgeboekt)

30 september 2020, van 14:00 tot 15:00 | bibliotheek Leidschenveen

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Voorlezen en knutselen rond het thema van de Kinderboekenweek. Voor kinderen van 3 - 7 jaar.

Op de openingsdag van de Kinderboekenweek gaan we terug naar de tijd van de dinosaurussen. Kom jij ook luisteren en knutselen?

Voorlezen en knutselen
Het boek Ben ik van jou? van de Zuid-Afrikaanse auteur en illustrator Alex Latimer staat vandaag centraal. Het vertelt het verhaal over een groot gespikkeld ei dat uit het nest is gewaaid en de heuvel afrolt. In het ei zit een kleine dinosaurus, maar wat voor dinosaurus zit er in het ei? Waar hoort hij bij? Zal de jonge dinosaurus zijn ouders kunnen vinden? Na het voorlezen gaan we knutselen.

Reserveren
Je kunt je telefonisch aanmelden, via de mail of bij de klantenservice. Reserveren is verplicht. Met inachtneming van de 1,5 meter maatregel kunnen aan deze activiteit 8 kinderen deelnemen en per kind maximaal 1 ouder/begeleider. Voorafgaand aan het knutselen is het verplicht de handen te wassen.

Emmy Belinfantedreef 7
2492 JT Den Haag
Telefoonnummer: 070 - 353 76 60
E-mail: leidschenveen@bibliotheekdenhaag

Bibliotheek Den Haag organiseert vanaf 15 juni weer verschillende activiteiten in de bibliotheken. Uw veiligheid is belangrijk. We zorgen er dan ook voor dat u 1,5 meter afstand kunt houden, en treffen aanvullende hygiëne- en beschermingsmaatregelen. Het is verplicht om te reserveren, omdat een beperkt aantal mensen tegelijk in de bibliotheek kan zijn. Blijf thuis als u symptomen heeft die kunnen wijzen op besmetting met het coronavirus, zoals verkoudheid, koorts en hoesten.