BinnenUIT Festival

4 september 2020, van 20:00 tot 21:30 | bibliotheek Leidschenveen

Kosten: gratis

Kick-off van het nieuwe culturele seizoen met optredens van lokale talenten en bekende (Haagse) artiesten.

In het weekend van 4, 5 en 6 september vindt het UIT Festival plaats. Een festival op een bomvol Voorhout zit er dit jaar niet in en daarom komen we met een hele bijzondere editie: het BinnenUIT Festival. Geniet in een intieme setting van de mooiste previews van dans, theater, beeldende kunst, muziek en meer. Cultuuranker Leidschenveen/Ypenburg nodigt u op een bijzondere locatie UIT voor een bruisende, culturele avond met optredens van Gumbo & The Monk, Niek Takens en Mishmash. U bent van harte welkom in kerkgebouw De Toevlucht!
 
Gumbo & The Monk

Gumbo & The Monk brengen de rauwe sound van de Mississippi Delta Blues en vertellen over de geschiedenis ervan. Ze spelen op gitaren gebouwd van sigarenkistjes en Amerikaanse nummerplaten. Het duo vertolkt nummers van o.a. Robert Johnson, Son House, Mississippi John Hurt en vroege nummers van Muddy Waters, Howlin’ Wolf en John Lee Hooker. Slepend en swingend.

Niek Takens
Niek is een meester in het creëren van illusies en het manipuleren van gedachten. Hij is meervoudig Nederlands kampioen en vice-kampioen van Europa. Niek werkte met de 'Ashton Brothers' in de show Welcome to the Ashton Brothers en ook was hij te zien in ASHTONIA. 'Niek is de toekomst', aldus Hans Klok. Laat u verrassen door één van Nederlands meest getalenteerde en gemotiveerde magiërs!

Mishmash

Mishmash is een funky band met roots in Rotterdam, Den Haag (Ypenburg) en omgeving Utrecht. Zij spelen nummers van o.a. Bruno Mars, Waylon, Amy Winehouse en Di-rect, aangevuld met enkele eigen nummers. Een spetterende afsluiting van deze culturele avond!

Reserveren
Komt u ook? Reserveren is verplicht. Bestel uw gratis toegangskaarten via onderstaande knop. Met inachtneming van de 1,5 meter maatregel kunnen aan deze activiteit 50 personen deelnemen. Deze avond vindt plaats in kerkgebouw De Toevlucht in Ypenburg. Kijk op www.uitfestivaldenhaag.nl voor meer informatie over de artiesten en het programma van het BinnenUIT Festival bij de andere culturele instellingen.

Kerkgebouw 'De Toevlucht'
Laan van Hoornwijck 140
2497 DG Den Haag

Bibliotheek Den Haag organiseert vanaf 15 juni weer verschillende activiteiten in de bibliotheken. Uw veiligheid is belangrijk. We zorgen er dan ook voor dat u 1,5 meter afstand kunt houden, en treffen aanvullende hygiëne- en beschermingsmaatregelen. Het is verplicht om te reserveren, omdat een beperkt aantal mensen tegelijk in de bibliotheek kan zijn. Blijf thuis als u symptomen heeft die kunnen wijzen op besmetting met het coronavirus, zoals verkoudheid, koorts en hoesten.