De verjaardag van de luiaard: workshop

15 juni 2022, van 14:30 tot 15:45 | bibliotheek Leidschenveen

Kosten: gratis

Voorlezen met workshop collage maken door Aron Dijkstra. Voor kinderen vanaf 5 jaar.

Feest in de Vinex! Dit jaar bestaat stadsdeel Leidschenveen-Ypenburg 20 jaar. Ook de luiaard is jarig! In deze workshop zie je hoe illustrator Aron Dijkstra tekent bij het verhaal. Daarna ga je aan de slag met een collage om te laten zien hoe jouw lievelingsdier feestviert!

Jouw lievelingsdier viert feest

Tijdens het voorlezen van het prentenboek De verjaardag van de luiaard tekent Aron live mee. Wat is jouw lievelingsdier? Hoe zou dit dier zijn verjaardag vieren? Wie komt er op visite? Hoe is het daar versierd? Laat het zien in jouw collage!

Reserveren
Wil je meedoen met deze workshop? Je kunt een plekje reserveren via onderstaande knop.

Expositie
Van 16 mei t/m 30 juni kun je in de bibliotheek de illustraties bewonderen die Aron Dijkstra maakte voor het prentenboek De verjaardag van de luiaard. Klik HIER voor meer informatie.