DJ workshop (volgeboekt)

27 augustus 2020, van 10:00 tot 11:30 | bibliotheek Leidschenveen

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Ervaar hoe het is om een echte DJ te zijn. Workshop voor kinderen van 7 - 12 jaar.

Dit jaar coronaproof: de Culturele Zomerschool in cultuurankerbibliotheken Leidschenveen en Ypenburg. Met vanaf 23 juli elke donderdag in de schoolvakantie gratis inspirerende en kunstzinnige workshops voor volwassenen en kinderen. Mixed media, Ikebana (Japans bloemschikken), creatief schrijven, een culturele wandeling, zelf verf maken en nog veel meer. Zin in kunst en cultuur in de zomervakantie? Reserveer snel een plekje, je bent van harte welkom!

Mixen, DJ-quiz en diploma
Tijdens deze workshop van djproducer.school leer je de DJ-set en alle knoppen kennen. Je gaat aan de slag met de leukste muziek en leert liedjes mixen. Tussendoor word je kennis getest in de DJ-quiz en in de finale gaan de voetjes nog even van de vloer! Na afloop krijg je een diploma mee naar huis.

Reserveren
Wil jij deze gave workshop niet missen? Reserveren is verplicht. Bestel je gratis toegangskaarten via onderstaande knop. Met inachtneming van de 1,5 meter maatregel kunnen aan deze activiteit 16 kinderen deelnemen. Voorafgaand aan de workshop is het verplicht je handen te wassen. Daarom word je uiterlijk om 9.45 uur verwacht. Om 11.30 uur kun je worden opgehaald. Deze workshop vindt plaats in bibliotheek Leidschenveen.

Bibliotheek Leidschenveen
Emmy Belinfantedreef 7
2492 JT Den Haag
T: 070 - 353 76 60
E: leidschenveen@bibliotheekdenhaag.nl

Bibliotheek Den Haag organiseert vanaf 15 juni weer verschillende activiteiten in de bibliotheken. Jouw veiligheid is belangrijk. We zorgen er dan ook voor dat je 1,5 meter afstand kunt houden, en treffen aanvullende hygiëne- en beschermingsmaatregelen. Het is verplicht om te reserveren, omdat een beperkt aantal mensen tegelijk in de bibliotheek kan zijn. Blijf thuis als je symptomen hebt die kunnen wijzen op besmetting met het coronavirus, zoals verkoudheid, koorts en hoesten.