Een nieuw begin

1 maart 2023 t/m 31 maart 2023 | bibliotheek Leidschenveen

Expositie van beeldend kunstenares Eddyana TK Knaap.

Van zaterdag 11 maart tot en met zondag 19 maart 2023 vindt de 88e Boekenweek plaats, dit keer rond het thema 'Ik ben alles'. We vieren in 2023 de pluriformiteit van onze identiteit, een bijzonder actueel thema. Want hoewel de zoektocht naar wie je bent van alle tijden is, voelt die in de huidige tijdgeest dwingender, complexer en spannender dan ooit.
Rond dit thema exposeert beeldend kunstenares Eddyana de hele maand maart haar themawerken 'Vlinders en Psalmen' in bibliotheek Leidschenveen. 

Een nieuw begin
Vlinders symboliseren een nieuw begin, wederopstanding, geluk, voorspoed, vreugde en liefde. Psalmen staan voor gebeden en gezangen. De stijl van de kunstwerken is realistisch, figuratief en ten dele symbolisch. Diversiteit is het sleutelwoord in het werk van Eddyana. Zij gebruikt veel verschillende kleuren, composities, onderwerpen en materialen.  

Eddyana
Eddyana woont en werkt in Leidschenveen. Ze is een autodidact, selfmade kunstenaar met een geheel eigen stijl. Eddyana heeft haar kunstzinnigheid en tekentalent van haar moeder, die tekenlerares en zeer creatief was. Naast plezier en passie in het werk is het voor haar belangrijk dat het werk authentiek is en het de toeschouwer boeit en prikkelt. Zij vindt daarnaast dat haar werk betekenisvol moet zijn, schoonheid en harmonie moet uitstralen. 
Voorbeelden van haar werk zijn ten dele te vinden op haar website, www.Eddyana-Palet.nl

Opening
Op vrijdag 3 maart om 16.00 uur zal de tentoonstelling worden geopend met een hapje en een drankje. Iedereen is  welkom om deze feestelijke middag bij te wonen.