Expositie zon, zee & zand

1 juli 2022 t/m 13 augustus 2022 | bibliotheek Leidschenveen

Beeldend werk van Hanneke Lambeck

Deze zomer kunt u prachtige beelden in keramiek en steen in de vitrines van bibliotheek Leidschenveen bewonderen. Laat u meenemen naar zomerse sferen!

Zon, zee & zand
Ook in deze expositie van Hanneke Lambeck staat de vrouwenfiguur centraal, de mens in relatie tot elkaar. Hanneke probeert met haar prachtige beelden bij de toeschouwer een denkproces op gang te brengen en het gevoel te raken. De kleuren, materialen en voorstellingen doen denken aan zon, zee & zand.

Hanneke Lambeck
Hanneke woont en werkt in Den Haag (Ypenburg) onder de naam Kerhann aan haar beelden in keramiek en steen. Haar werk is een zoektocht in het materiaal. Na jaren keramische beelden uit zachte klei te hebben gemaakt, heeft ze nu haar gevoel voor steen gevolgd en is zij gaan werken in harde steen. In plaats van het opbouwen met haar handen moet ze nu een totaal andere weg bewandelen. Weghalen in plaats van toevoegen.

Hanneke is een veelzijdig kunstenaar. Ze exposeert regelmatig, o.a. bij de Parels van Ypenburg, ook geeft zij workshops en maakt ze beelden in opdracht.